38.ULUSLARARASI FİZİK KONGRESİNE SUNUM DAVETİ

Pazarlar Anadolu Lisesi, Pazarlar Spor Lisesi ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak yaklaşık bir yıldır Fizik alanında çalışmalara devam etmekteyiz. Yaptığımız çalışmayla 38.Uluslararası Fizik Kongresine katıldık. Yapılan çalışmamızla 31 Ağustos 2022 ile 04 Eylül 2022 tarihleri arasında Bodrum'da düzenlenecek Kongrede yazılı ve sözlü sunum için davet edilmiş bulunuyoruz.

Bu uzun ve yoğun çalışmamızda bize her türlü desteği veren; Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi Fizik hocalarımıza, çalışmaya katılan Pazarlar Anadolu Lisesi ve Pazarlar Spor Lisesi öğretmen-öğrencilerimize teşekkür ederiz. Özellikle lise seviyesindeki bu öğrencilerimizin  başarılarını kutluyor, daha nice başarılı çalışmalarını bekliyoruz.

19.08.2022 289

19-08-2022