"Okullarımız İyilikte Yarışıyor" Projesi

26.04.2022 999

Pazarlar Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri "Okullarımız İyilikte Yarışıyor" projesi kapsamında " İyilikte Bizde Varız " diyerek Şehit Öğretmen Şevki Akgün Ortaokulu ve İlkokulu öğrencileri için Kitap Toplama çalışması başlatmışlardı.

Kütahya'dan Iğdır'a kurdukları bu gönül köprüsü ile topladıkları kitapları kardeş okullarına gönderdiler. Proje öğretmeni Feyza Güneş proje boyunca bizi yalnız bırakmayarak destek olan kitaplarımızın toplanmasında en büyük emeği olan Pazarlar Anadolu Lisesi ve Pazarlar Spor Lisesi öğrencileri canım çocuklarıma, LGS hazırlık kitapları ve kırtasiye ürünleri için Simav Mopak Kırtasiye'ye, Simav Eğitim Kırtasiye'ye ,Simav Özgün Kırtasiye'ye bu kırtasiyelerimizin destek olmasında emeği geçen Pazarlar İlkokulu öğretmeni Nevin Akkaya'ya, emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ,müdür yardımcılarımıza ve müdürümüz Erol Köse'ye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü olarak teşekkür ederiz.

26-04-202226-04-2022