Pazarlar Anadolu Lisesi

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, kültürel mirasa ve saygıya dayanan bir eğitim-öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.

Başarılar: Kurumumuz sportif, kültürel ve sosyal faaliyetler yönünden önemli başarıları bulunmaktadır. TÜBİTAK TEKNOFEST

Saatler: 08.30-15.50
Isınma: Kalorifer (Kömürlü)
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis hizmeti bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Güreş Müsabakalarında bölge düzeyinde başarılar elde edilmiştir. Voleybol Futbol ,Badminton ve Atletizmde il düzeyinde başarılar elde edilmiştir.
Bilimsel Etkinlikler: Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Koordinesinde Yürütülen Yarışmalarda önemli başarılar elde edilmiştir.
Proje Çalışmaları: 2020 yılında TEKNOFEST ön değerlendirmesini geçerek Gaziantep ilimize davet edildik.
Kontenjan Bilgileri: 102
Diğer Hususlar: Okulumuz mevcut binasında Pazarlar Spor Lisesi kurulması münasebetiyle binayı ortak kullanmaktayız.

Telefon - 02745712054

Belgegeçer - (274) 571 2053

WEB - https://pazarlaraol.meb.k12.tr

Adres - HOCAAHMETYESEVİ MAH. AKKAYALAR 1 SK. NO 2/6 PAZARLAR / KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Tekli Eğitime

Yerleşim Yeri - Hoca Ahmet Yesevi mah. Akkayalar 1 Sokak no :2/6 43530 Pazarlar/KÜTAHYA

Adres - HOCAAHMETYESEVİ MAH. AKKAYALAR 1 SK. NO 2/6 PAZARLAR / KÜTAHYA

Ulaşım İlçemiz simava 25 km uzaklıkta olup her saat ulaşım bulunmaktadır. Ayrıca Kütahya, Uşak ve İzmire ilçemizden ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 126 km ilçe merkezine 1 km